Bestuur van de Prefectuur Chiba verzendt informatie via Chiba-no Miryoku Hasshintai Facebook-pagina om lokale attracties te publiceren

(Foto”s: https://kyodonewsprwire.jp/release/201903224505?p=images)

Mensen die van Chiba houden hebben tot dusverre ongeveer 600 berichten op de Facebook-pagina geplaatst, waarmee de bezienswaardigheden van de prefectuur worden geïntroduceerd, samen met de unieke culinaire attracties en indrukwekkende natuur, en de gastvrijheid van de lokale inwoners.

De winnaars werden gekozen uit meerdere berichten, op basis van het aantal keer dat het bericht leuk werd gevonden en gedeeld, samen met een screening door experts, waaronder een bekende blogger. Chiba-no Miryoku Hasshintai forum werd gehouden in het Chiba Prefectural Museum of Art, dat bekend is vanwege haar ruime opzet, en winnaars en berichten werden geïntroduceerd vanwege hun indrukwekkende en positieve reacties.

De experts hielden toespraken over de bezienswaardigheden van Chiba, en over de wijze waarop deze attracties aan het publiek kunnen worden geïntroduceerd door middel van SNS.

Vertegenwoordigers van de overheid van de prefectuur hopen dat zoveel mogelijk mensen de attracties van de Prefectuur Chiba, waarin zich de internationale luchthaven Narita, de toegangspoort tot Japan, bevindt, zullen beleven via de Facebook-pagina Chiba-no Miryoku Hasshintai.

De volgende onderscheiden berichten worden op de Facebook-pagina ‘Chiba-no Miryoku Hasshintai’ getoond. Vertegenwoordigers van de overheid van de Prefectuur Chiba roepen iedereen op om het bericht ‘leuk te vinden’ als ze het bericht interessant vinden:

(1) Gouden Prijs (bericht dat het vaakst ‘leuk is gevonden’ en gedeeld)

Naam: Yukiko Takashiro
Inhoud: Omigawa Ekimae Shotengai (winkelstraat vóór het Omigawa Station) (Katori city)

https://www.facebook.com/introchiba/photos/a.505880993198427/615572998895892/?type=3&theater

(2) Zilveren Prijs (bericht dat op de 2e plaats stond voor het aantal keer dat het ‘leuk is gevonden’ en is gedeeld)

Naam: Tatsuya Sato
Inhoud: Het strand Hojo (Tateyama city)

https://www.facebook.com/introchiba/photos/a.505880993198427/613485252438000/?type=3&theater 

(3) Bronzen Prijs (bericht dat op de 3e plaats stond voor het aantal keer dat het ‘leuk is gevonden’ en is gedeeld)

Naam: Toshiki Seki
Inhoud: Het strand Haraoka (Minamiboso city)

https://www.facebook.com/introchiba/photos/a.505880993198427/613927662393759/?type=3&theater

 

CHIBA, Japan, 28 maart 2019 /PRNewswire/ — De Prefectuur Chiba, thuishaven van de Internationale Luchthaven Narita, geeft informatie door via de Facebookpagina ‘Chiba-no Miryoku Hasshintai’ (’team voor de publicatie van attracties van Chiba‘), gestart in september 2018, om de attracties van de prefectuur voor de rest van het land en voor de wereld te publiceren, nu de Olympische en Paralympische Spelen van Tokyo 2020 dichterbij komen.

Utilizzando il sito, accetti l'utilizzo dei cookie da parte nostra. maggiori informazioni

Questo sito utilizza i cookie per fornire la migliore esperienza di navigazione possibile. Continuando a utilizzare questo sito senza modificare le impostazioni dei cookie o cliccando su "Accetta" permetti il loro utilizzo.

Chiudi